imageSinds Maarten weg is, rommelen we met de begeleiding. Ze gaat nog wel naar het logeerhuis en we hebben een vaste oppas maar daar blijft het bij. Het gaat ook best goed dus misschien kan het geen kwaad om even pauze te houden? Klinkt aantrekkelijk. Ze spreekt nu zelf af met klasgenoten en weet zich beter te vermaken. Winst voor haar, maar ook voor ons, want we hoeven minder aan de bak. Even pauze. Voor haar; om niet met ‘ontwikkelingsdoelen’ bezig te zijn maar ‘gewoon’ groot te groeien. En voor ons; om geen vreemden over de vloer te hebben die je aan het werk moet zetten of die ergens iets van vinden waar je dan weer wat van moet vinden. Even net doen of we het allemaal zelf kunnen. Kop in het zand voor de hobbels.

Zouden ze dat goed vinden bij de afdeling PGB? Of raken we dan voor volgend jaar ons budget kwijt? En als de storm weer opsteekt, zijn we dan verder van huis of gooien ze ons toch een reddingsboei toe? Wie moet die reddingsboei eigenlijk naar ons gooien? Wie bekommert zich om ons?

Ik wil het even niet weten.
Ik wil alleen maar meedobberen op de stroom.
Niet te veel zorgen voor morgen.

Even pauze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *