Vanochtend draalde en dwaalde ik door het huis, ik zocht mijn draai maar kon hem niet vinden. 

 

Toen arriveerde de taart. Daar mag vanavond het hele koor van meegenieten. Het is immers donderdag, mijn heilige zing-avond. Maar een taart is geen boek.

 

Beetje reageren op mijn blog dan maar, wat lezen in de krant, even boodschappen gaan doen misschien? Oh nee, dat kan niet. Ik kan het huis niet verlaten want ik wacht op een pakketje. Boterhammetje dan maar.

 

Ding-dong. Zie je dat ik het nog niet helemaal kan geloven? Maar het is echt waar. IJskastmoeder is een boek geworden.

  

Sorry er komt even geen zinnig woord uit mijn toetsenbord.

 

Meegenieten? Kom dan maar hier, dan stuur ik het je meteen toe!

 

 

Er zijn 21 reacties

 1. Daan Westerink

  Avatar van Daan Westerink
  Geweldig Janneke! Doet me denken aan mijn eersteling. Je ziet er stralend uit! Die doos voor je lijkt wel een blije doos 🙂 Komt ook door de eendjes. Ben zoooo benieuwd naar de reacties! Kus, Daan

 2. Catharina Anna Maria van Vliet

  Avatar van Catharina Anna Maria van Vliet
  Leuk! Om trots op te zijn en ik wilde het meteen bestellen maar bij Bol.com staat nog niet verschenen en via jouw website kreeg ik een foutmelding ;-(

  Nog even geduld dus.

  Ik mis in jouw boekenlijst het boek ‘the curious incident of the dog in the nighttime”
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Curious_Incident_of_the_Dog_in_the_Night-time

  geschreven vanuit het perspectief van een jongentje met Asperger. Niet gelezen?

 3. lisetteXoverXnld

  Avatar van lisetteXoverXnld
  Gefeliciteerd!!!!!
  Schrijvers….ik heb een keer een halfuur met Peter Vermeulen over NLD gepraat. Ook heeft Tony Attwood mij al gefeliciteerd met mijn Asperger, al is dat bij mij niet officieel (dat meldde ik erbij – hij zag NLD als Asperger, vanuit een neuropsychologisch perspectief bezien).

  Maar laat ik vooral benadrukken dat jouw verhalen (op de Volkskrantblog alvast) weergeven hoe het echt is, een kind met Asperger te hebben!!! Ook al is ieder kind anders. Echter dan jij kan niet, met al die andere deskundige auteurs bij elkaar ook niet. In jou herken ik het meest, als moeder.

 4. ijskastmoeder

  Avatar van ijskastmoeder
  dag allemaal, dank voor jullie enthousiaste reacties. Had ik paypall nog zo goed getest, is er toch nog iets misgegaan. Zojuist gerepareerd en als het goed is werkt het nu. Bij bol.com staat nog dat het niet leverbaar is, dat schijnt uiterlijk begin volgende week wel het geval te zijn.

  @catharina, ik ken dat boek wel degelijk maar kan er vanuit ouderperspectief niet zoveel mee vandaar dat het niet op mijn (zeer subjectieve) lijst terecht gekomen is.

  ps de taart was heerlijk!

 5. thera

  Avatar van thera
  Wat een moment! Van harte gefeliciteerd en ik ga hem zeker bestellen, bij jou, maar dan wil ik wel dat jij een opdracht schrijft. Want gemakkelijk ga ik het je natuurlijk niet maken. 🙂

  Heel leuk om jou te zien. En wentel nog even lekker in dit gevoel, je hebt het verdiend.

 6. ijskastmoeder

  Avatar van ijskastmoeder
  Hartverwarmend al die hartelijke reacties, ik straal nog even door 😉
  Was vandaag bij de opening van een Autisme Informatie Centrum en de verhalen die daar klonken maken dat ik hoop dat héél veel mensen het boek gaan lezen. Niet zozeer ouders maar juist de familie/leerkrachten/hulpverleners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *