Vorige week berichtte ik enthousiast dat IJskastmoeder Het Boek deze week in de winkels zou liggen maar de vrachtwagens doen er iets langer over, zo blijkt. Sorry, het is mijn eersteling, ik moet die trajecten nog leren kennen. Het ligt vanaf woensdag bij het Centraal Boekhuis en dan duurt het nog een week (of twee?) voordat het fysiek op een stapeltje in de boekhandel ligt. Even geduld a.u.b…

ย 

Maar bij mij kun je het al wel bestellen, ik heb een hele stapel in huis ๐Ÿ˜‰

ย 

Als doekje voor het bloeden een voorproefje van het interview met Lezen.tv. Het hele interview duurt ongeveer 30 minuten, hieronder/op YouTube de eerste vijf.

ย 

ย 

Er zijn 14 reacties

 1. ijskastmoeder

  Avatar van ijskastmoeder
  @Catharina, zonen van 21, het moest verboden worden ๐Ÿ˜‰ Het boek is vandaag naar je op de post gegaan!

  @edu, dat doet me erg aan sinterklaas denken, treffend; de opgetogen spanning is wel vergelijkbaar

 2. coby

  Avatar van coby
  Leuk en zo “bekend” eigenlijk om je te zien en te horen praten. Zo had ik me jou en jouw manier van praten ook voorgesteld. Ik heb vandaag het bedrag overgemaakt. Ik kijk naar je boek uit.

  Hartelijke groet, Coby

 3. zusenzo

  Avatar van zusenzo
  Wat een prachtig interview.
  Altijd grappig om de stem te horen van een blogger (gezicht trouwens ook, maar die hebben we natuurlijk al een poosje in beeld).
  Autisme weet je mooi samen te vatten voor de leek die ik ben, ondanks het feit dat er al boekenkasten vol van zijn geschreven.
  Mooi ook hoe je je woorden weegt.
  En je lijkt me ook gewoon een ontzettend aardig mens.

 4. Aspergermeisje

  Avatar van Aspergermeisje
  Ik vind je zo wijs in dat interview. Leuk om te zien en ook leuk dat er een boek is. Ik lees je blog nog steeds, schrijf alleen zelf wat minder. Misschien ga ik mijn moeder het interview maar eens laten zien. Hopelijk zegt ze dan eindelijk wat we gaan eten en niet ‘geen zin om daarop te antwoorden.’ Ik kan het zelf zo moeilijk uitleggen waarom dat voor mij belangrijk is om te weten, maar misschien lukt het door het interview te laten zien.

  Groetjes Aspergermeisje

 5. ijskastmoeder

  Avatar van ijskastmoeder
  dag aspergermeisje, dank voor je lieve woorden! Ik weet niet of je moeder het gaat begrijpen als je haar het interview laat zien of het boek laat lezen, maar ik hoop voor jou dat je je weg gaat vinden en leert aangeven en durft te vragen wat je nodig hebt. Fijn dat je hier nog altijd langskomt, heel bijzonder.

  @zusenzo, *bloos*

  @erna, ja leuk hรจ, en zal ik ’s heel eerlijk zijn; ik heb met volle teugen genoten van het hele proces!

 6. sprakeloos

  Avatar van sprakeloos
  vandaag je boek gekregen van mijn vrouw, met je persoonlijke poot in het boek, leuk. Hopend op veel begrip voor ASS problematiek en een succes voor jou.

  Voor extra aandacht zal ik t.z.t dit boek in mijn lijstje boekervaringen bespreken, mogelijk dat er nog een nieuwe doelgroep binnen de bloggers wordt aangewend.

 7. ijskastmoeder

  Avatar van ijskastmoeder
  @sprakeloos; Ik sta even met mijn mond vol tanden ๐Ÿ˜‰ Als ze nou even had gezegd dat het voor jou was, dan had ik er nog iets aardigs bij kunnen schrijven!

  Ben nog een beetje aan het bijkomen van alle reacties op het NVA congres. Het was hartverwarmend maar ook zeer emotionerend om al die verhalen en tranen aan mijn signeertafeltje te krijgen. Heb me voorgenomen gauw weer door te gaan met schrijven. Coming up.

 8. sprakeloos

  Avatar van sprakeloos
  Dit is voldoende, ik moest bij mijn zoon blijven terwijl mijn vrouw het boek even kocht, je schreef op haar verzoek voor Vincent…..
  Wij hebben het congres samen met onze 14 jarige zoon bezocht, wij als NOS ouders, zal maar zeggen. We hebben niet alles gevolgd dat hield onze zoon niet vol, dus een lange middagpauze gehouden en het einde (theater ook gemist) Het was wel een nuttig en genoeglijk samenzijn.
  Ik heb het boek nog niet gelezen, mijn vrouw ook niet want het ligt op de kamer van mijn zoon, die er ’s avonds voor het slapen in ieder geval drie avonden al heeft gelezen.

 9. ijskastmoeder

  Avatar van ijskastmoeder
  Dat herinner ik me goed, ze was zo stellig dat ik niet doorvroeg ๐Ÿ˜‰ Ik weet niet of het boek geschikt is voor jullie14-jarige dat kunnen jullie het beste inschatten. Het boek is (zoals het weblog) echt vanuit het perspectief van de ouder geschreven, met alle ups en downs daarbij. Misschien iets om samen te lezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *